12 June, 2007

Safari for Windows

Nu skal Windows staklerne også have Safari... af en eller anden grund. De har jo allerede Firefox, så de lider jo ingen nød. De hader det selvfølgelig lige så meget som de hader Windows Vista. De kan jo ikke lide OS X. Dem, der kan lide iTunes til Windows kan muligvis også lide Safari til Windows. For dem er det jo godt.

Jeg installerede Safari 3 Beta for at se hvad det hele handlede om. Jeg er ikke helt færdig med installationen, for da Apple lavede Safari til windows må de have tænkt at OS X folkene også skulle have lov at mærke hvordan det er at bruge Windows....


UPDATE: Som en ekstra bonus virker Nordea's netbank heller ikke med den nye Safari (og den virker selvfølgelig slet ikke i Firefox), så nu må vi se om nedgraderingen virker som den skal.

3 comments:

  1. Hvorfor skal man hjælpe Windows staklerne...? De er jo undermennesker og mindre værd end alle os andre. Darvinisme ikk... De er for dumme til føre racen (menskeligheden) videre så derfor får de som fortjent... Windows ;-)

    ReplyDelete
  2. Jeg er ret sikker på, at den rigtige grund til at lave Safari til windows er så Win-staklerne kan se hvor lækkert der er ovre i OS X land og blive omvendt.

    Steve er jo i virkeligheden en ret dygtig forretningsmand, og alt hvad han gør gør han jo for at forøge sin egen forretning...

    ReplyDelete