26 October, 2007

Jeg er lige blevet klogere


Sidst jeg tog mensas test fik jeg IQ 121. Efter et par venner havde taget testen igen og fået henholdsvis 115 og 7125 (ved samtlige svar rigtige). Så tænkte jeg, at jeg hellere måtte prøve igen og se om jeg var blevet klogere.



Denne gang kom jeg op på 133 så nu kunne jeg reelt tage mensas adgangsgivende test og se om jeg kunne komme med i det kloge selskab. Også selv om jeg ikke helt nåede op på IQ 7125.

3 comments:

  1. ja ja men de 7000 mange var jo ikke korekt fordi der ikke var nok spørgsmål til at måle rigtig hvad iq'en var ikk... men tillykke med de 133 det er smadder flot !?

    ReplyDelete
  2. 7125 i IQ. Så kan man vist kalde sig selv RIIIIGTIG klog!

    Personligt tror jeg ikke en dyt på de der ICQ-tests. Jeg mener, de spørger jo ikke ind til, hvor meget man har tjek på kendisser, vel? De glemmer jo FUlDstændigt, at der også er noget, der hedder social intælligenz!

    ReplyDelete
  3. IQ tests måler matematisk og logisk intelligens... Det er helt fantastisk at have en test, der måler det, i hvert fald hvis det er ens levebrød at have meget matematisk og logisk intelligens ;)

    Når det er sagt, så måler de netop SLET IKKE hvor klog man er.... Hvis vi skal kunne bruge den slags tests til noget som helst, så skal vi også have en test af visdom og karisma... så mangler vi bare en test af styrke, behændighed og udholdenhed så kan vi blive til D&D figurer ;)

    ReplyDelete