10 October, 2007

Skrid... vi boller!

Hvis det var mig, der skrev det, så ville jeg sikkert blive censureret igen, men jeg kan jo ikke rigtigt gøre noget ved hvad andre skriver...

Så nu kan i bare komme an, jeg har ikke gjort noget, der kan anskues som værende i modstrid imod principper om loyalitetspligt eller markedsføringslovgivning. I kan ikke censurere mig denne gang!

8 comments:

  1. En tanke der falder en læser ind - er der overhovedet noget godt ved dit job? ;-)

    ReplyDelete
  2. :p

    Jeg sidder i en position der minder en del om den Thomas Larsen har i NeoConsult. Det passer mig generelt meget godt.

    Men jeg glæder mig til der kommer en driftsmand, som kan tage en del af det tunge slid.

    ReplyDelete
  3. Tjaeh... den betaler jo huslejen :)

    ReplyDelete
  4. Og så skal man tage højde for at Anders generelt er verdens bitreste mand uanset om han er i paradis eller helvede. Jeg tror nu han har det meget godt på trods af alt :P
    Dog mener jeg klart at censurering er at gå langt over stregen, selv om jeg nok ville jeg nok have grebet de omtalte problemer an på en anden måde.

    ReplyDelete
  5. Hvis man nu (rent teoretisk) forestillede sig, at den administrarende direktør for et firma, på dagen efter denne lille episode havde foregået, så ringede til udviklingschefen for at få ham til at ringe til en udvikler. Denne gang med en endnu mindre vigtig ting. Endnu en gang sent om aftenen. Blot fordi han ikke turde ringe selv, efter at have været oppe at skændes med denne udvikler. Ville det ikke være et tegn på en konfliktsky måde at begå nøjagtigt den samme brøler en gang til dagen efter, og tilmed tegn på, at selv samme administrerende direktør godt vidste, at han var galt på den?

    Ikke at jeg siger det skete, og ikke at jeg siger at jeg kraftigt overvejer at gå ud og få mig et hemmeligt telefonnummer, bare for at slippe for sådanne situationer i fremtiden.

    Det er selvfølgeligt rent teoretisk.

    ReplyDelete
  6. ...ja og rent teoretisk så er man heller ikke nogen særlig god kollega hvis man ringer til en der holder ferie i NY for at få vedkommen til at ringe til en anden der har fri, fordi man ikke selv har store nosser nok til at ringe og forstyrre !?

    Ja øh hej... jeg forstyre dig lige i din ferie fordi jeg ikke selv tør at ringe til Anders. Kan kan du ikke lige ringe ham op fra NY og høre om alle de her ting jeg ikke forstår og som du ikke kan svare på fordi du sidder i NY uden en computer fordi du har ferie !?

    Go god chef ven og kollega... det må jeg nok sige !? En rigtig god kammerat !?

    ReplyDelete